Despre - Prelucrare Busteni

Portofoliu
Du-te la conținut
Portofoliu 1
Portofoliu 2
Portofoliu 3
 
ASTEFAN SHIPPING SRL este o societate cu capital privat, care in 2023 , beneficiind de finantare prin Programul Start-Up Nation 2022, si-a diversificat activitatea adaugand in portofoliul sau si activitatea de taierea si rindeluirea lemnului, COD CAEN 1610.

Misiunea noastra este ca , respectand mediul , sa ne castigam un loc pe piata produselor din lemn si sa ne mentinem si dezvoltam pozitia obtinuta prin :
• calitatea superioara a produselor oferite
• calificarea muncitorilor reflectata in versatilitatea produselor
• relatiile cu furnizorii si increderea de care ne  bucuram in fata clientilor
• existenta stocurilor de materiale care permit onorarea comenzilor la timp
Dispunem de utilaje profesionale de ultima generație care corespund standardelor europene.
Masina automata de cusut cu sarma este o masina performanta , ce permite obtinerea de elemente noi din lemn, folosind elemente mai mici, de diferite forme si dimensiuni , in urma coaserii obtinand-se bucati mai mari , de forme conform dorintelor clientului , si cu performante tehnice ( rezistenta mecanica, torsiune, tractiune) net superioare partilor de lemn initiale.
Sectionatorul de lemn permite taierea patratilor din material lemnos , conform specificatiilor clientului , obtinand astfel bucati mai mici, de forma patrata sau triunghilara . Produsele obtinute in urma sectionarii pot fi folosite in industria constructiilor industriale si rezidentiale, in industria mobilei , sau ca elemente de legatura in fabrizarea scarilor , a podelelor din lemn.


3. La Produse, sterge si apoi pune :
Societatea noastra produce si livreaza, intr-o varietate de dimensiuni, urmatoarele:
- Panouri neasamblate din lemn
- Traverse din lemn
- Grinzi pentru constructii
- Sipci din lemn de diferite dimensiuni
- Alte produse la cererea clientului
Înapoi la cuprins